Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Openingsdans bruiloft

Home  /  Openingsdans bruiloft

Openingsdans bruiloft les.
Mag ik jullie helpen bij de mooiste dans van jullie leven?

elisa_knol_handtekening

Openingsdans Jarno & Elisa Muis

Openingsdans bruiloft
ideeën

Ben je op zoek naar ideeën voor de openingsdans op jullie bruiloft? Ga vrijblijvend het gesprek aan met choreograaf Elisa Knol en laat je inspireren door haar brein. Via een kort en vrijblijvend gesprek kan Elisa relevante persoonlijke informatie opdoen, welke ze kan vertalen in ideeën en mogelijkheden. Dit gesprek kan op locatie of in Steenwijk.

Openingsdans op jullie bruiloft

Openingsdans op maat voor bruidsparen. Gaan jullie trouwen? Dan hoort een prachtige openingsdans hier natuurlijk bij! In een aantal privélessen werken we één-op-één om iets heel bijzonders neer te zetten. Verras de gasten met iets moois dat speciaal voor jullie in elkaar is gezet door choreograaf Elisa Knol.

Openingsdans in jullie smaak, stijl én wensen

Hebben jullie samen een bepaalde dansstijl voor ogen, of juist helemaal niet? Willen jullie een liefdevolle openingsdans met de wens dat aan het einde van de dans een spetterend feest losbarst en iedereen de dansvloer op komt? Mag er humor in zitten? Zo zijn er nog veel meer dingen waar u misschien zelf al wel, of juist niet, over nagedacht heeft. Alles kan, en alles is mogelijk, het is immers jullie bruiloft en deze moet perfect zijn! Wij zijn er om te helpen uw wensen te vervullen. De bruiloft moet de dag van jullie leven zijn en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Neem nu contact op met Elisa Knol en laat je verrassen met frisse ideeën, zodat jullie alle gasten positief verassen op jullie bruiloft.

Veel positieve reacties gehad op de dans! Het was enorm geslaagd! Erg leuk in de voorbereiding er naar toe, in die korte tijd die wij jullie gaven is het toch gelukt om ons als onervaren dansers toch echt te laten dansen! Bedankt!

Gert-Jan & Ingrid

Openingsdans bruiloft

Één op één cursus of spoedcursus

Nadat alle wensen zijn doorgenomen en Elisa Knol hier een passende choreografie op maat voor heeft gemaakt, gaan we één-op-één werken in sessies van 45 a 60 minuten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, doorgenomen en geoefend. Elisa Knol verzorgt de cursus en zal hierbij met enorm veel 'tips-and-tricks' komen om jullie een zo goed mogelijke performance te laten doen. Een prettig en vertrouwd gevoel is in de ogen van Elisa 'key' om tot een mooi resultaat te komen. Zijn jullie nog nooit ten dans getreden, en is het allemaal enorm spannend? Alleen maar goed! Dit kunnen we weer omzetten in enthousiasme en beleving.