Kids dance

KIDS DANCE ELISANCE – PLEZIER, LEREN EN NOG MEER PLEZIER

Dansen voor kinderen, bewegen op muziek, het leren van coördineren op een speelse manier, het is maar net welke term je eraan geeft. Wij noemen het Kids Dance. Een les vol nieuwe uitdagingen en plezier. Dansen is voor kinderen(net als voor volwassenen) een mooie manier om emoties te uiten, endorfine aan te maken, stress en drukte te laten verdwijnen, nieuwe dingen te leren, vriendjes en vriendinnetjes te maken en vooral veel plezier hebben. 

  • Kids Dance is een verzamelnaam voor heel veel verschillende dansstijlen. De voornaamste dansstijl is hip-hop en Streetdance. Vanuit deze basis dansstijlen krijgen de kinderen stijlen tussendoor zoals afro, dancehall, old-skool en nog veel meer. 
  • Een Kids Dance les begint altijd met een kringgesprek zodat elk kind iets mag vertellen en zich gehoord voelt. De les wordt vervolgt met een warming-up, goed warm worden en vast in de dans sfeer te komen. Daarna wordt er gewerkt aan een danscombinatie, dat wordt ook wel een choreografie genoemd. Als afsluiting wordt er een dansspel gedaan en een complimentjes ronde zodat elk kind met een fijn gevoel naar huis gaat. Elke 4 weken wordt er aan dezelfde choreografie gewerkt zodat de danspasjes goed in het hoofd zitten. 
  • Onze Kids Dance lessen worden al aangeboden voor de leeftijd vanaf 5 jaar. Benieuwd naar het lesrooster en locaties, check bij het knopje lesrooster. 
  • Elisance verzorgt Kids Dance lessen in Steenwijk en Oldemarkt.

VRAAG NU EEN GRATIS PROEFLES AAN

Een proefles is een gratis dansles (bij Elisance 2 maal) die uw kind kan komen volgen. Ze nemen dan deel aan een dansles naar keuze. Dit kan elke reguliere dansles zijn die wij in ons lesrooster hebben staan. Het volgen van een proefles dans is voor iedereen die nieuwsgierig is naar een dansles bij elisance en het is geheel gratis!

Bij Elisance kunt u altijd 2 proeflessen volgen zodat u optimaal de kans krijgt om te ervaren of een dansles wat voor u is. Check ons lesrooster voor ons aanbod.