Moderne dans

Laat je meenemen in emoties en gevoel bij moderne dans bij elisance

Moderne dans is een gepassioneerde dansstijl. Het neemt je mee in emoties en gevoel en laat je jouw gevoel, jouw gevoel zijn. Basis technieken van Ballet worden onbewust meegenomen in deze les. Moderne dans is het combineren van vloeiende bewegingen tot heel strakke en vastgezette bewegingen. Zowel ballet als hip-hop achtige bewegingen maken een les van moderne dans. Het is een dansstijl die heel ruim en vrij is qua bewegingen. Bijna alles qua stijlen kun je in bewegingsvormen omzetten in een moderne dans.  

  • Vloerwerk is een belangrijk element in onze moderne danslessen, omdat het dansers helpt kracht, controle en vloeiendheid in hun bewegingen te ontwikkelen. Het rollen, kruipen en andere laag-bij-de-grondbewegingen helpt bij connectie te krijgen met hun eigen lichaam en te voelen hoe bepaalde bewegingen juist worden uitgevoerd. 
  • Het vereist nauwkeurige beheersing van de spieren en een diep begrip van gewicht en balans, wat een uitdaging kan zijn om onder de knie te krijgen. Naarmate dansers vorderen in hun training, leren ze hoe ze vloerwerk kunnen gebruiken om dynamische en expressieve bewegingen te creëren. Wij als dansschool Elisance kunnen hierbij jou als starter heel goed begeleiden en coachen. 
  • Onze moderne danslessen bij Elisance zijn voor iedereen die wilt dansen met gevoel, of juist hun gevoel wil uiten in de dans. Voor iedereen die gaat voor een uitdaging of plezier. Je kunt vanaf 12 jaar bij ons terecht voor een lesje moderne dans. Benieuwd naar het lesrooster en locaties, check bij het knopje lesrooster. 
  • Elisance verzorgt moderne danslessen in Steenwijk, Steenwijkerland.

VRAAG NU EEN GRATIS PROEFLES AAN

Een proefles is een gratis dansles (bij Elisance 2 maal) die uw kind kan komen volgen. Ze nemen dan deel aan een dansles naar keuze. Dit kan elke reguliere dansles zijn die wij in ons lesrooster hebben staan. Het volgen van een proefles dans is voor iedereen die nieuwsgierig is naar een dansles bij elisance en het is geheel gratis!

Bij Elisance kunt u altijd 2 proeflessen volgen zodat u optimaal de kans krijgt om te ervaren of een dansles wat voor u is. Check ons lesrooster voor ons aanbod.