Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Moderne Dans - Elisance

Vrijheid, techniek, kracht & emotie, dat zijn de kernwoorden van de Moderne Dans van Elisance. Ontdek wat Moderne Dans met jou doet en maak kennis via een gratis proefles!

Gratis proefles

Maak kennis met Moderne dans via een gratis proefles!

Locaties / lesrooster

Momenteel is Elisance actief in de plaatsen Steenwijk, Darp & Wolvega. Bekijk ons lesrooster om te checken op welke data we waar zijn.

Dansdocent moderne dans gezocht?

Bent u opzoek naar een nieuwe dans docent voor Moderne Dans? Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over de moderne danslessen?

Meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

h

Kennis, ervaring en frisse ideeën - Moderne dans

Choreograaf Elisa Knol zit vol kennis, ervaring en frisse ideeën. In de locaties Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen speelt ze wekelijks met emotievolle dansen. Benieuwd of deze lessen iets voor jou zijn? Kom gezellig een keer meedoen en maak kennis via een gratis proefles
c

Elisa Knol – Moderne Dans

Choreograaf / dans instructeur 

Modern dance (lyrics) is een dansstijl waar (bijna) alles in kan. Het is een heerlijke uitlaatklep voor de drukke werkdag die je achter de rug hebt, een moment van ontspanning. Je hele lichaam neem je mee in een verhaal. Al je emoties komen aan bod. Strakke maar ook veel soepele movements spelen in deze dansstijl een grote rol. Daarnaast leer je door uitdagende choreografieën meer dan jij zelf voor ogen hebt. Veel docenten doen modern dance erg gericht op techniek, wat hier ook zeker aan bod komt. Zelf ben ik een voorstander van doen. Door het vaak te doen leer je de technieken zelf. Ik ben ervoor om te zorgen dat deze technieken juist worden uitgevoerd door tips en aanwijzingen te geven. De juiste uitleg. Ook komt er veel kracht bij kijken, dit komt door de vele level verschillen. Denk bijvoorbeeld aan; zittend op je knieën en met een sprong omhoog komen.

Modern dance
is een vorm van kunst

Het vertellen van een verhaal in de vorm van dans, dat is Moderne Dans. Wij houden van muzieknummers die verhalen vertellen, als de teksten écht ergens over gaan. Choreografisch kun je daar een beeldend dansstuk bij maken om zo het verhaal te verduidelijken. Het geheel is altijd prachtig.

Elisa Knol 
over Moderne Dans

Modern dance is voor mij de mooiste dansstijl die er is. Je kan er prachtige sierlijke movements in doen maar ook harde en felle movements. Emotie tonen en mensen laten meeslepen in jou verhaal dat je verteld tijdens het dansen. De verschillende technieken en uitvoeringen van bewegingen maken het voor mij het allermooiste. Ik vind het heerlijk om mijzelf zo te laten meeslepen in mijn eigen verhaal, dan vergeet ik gewoon even alles om mij heen.