Auditiedag talent academy elisance

Team Elisance, de dansschool waar passie en creativiteit samenkomen! Wij zijn verheugd om onze jaarlijkse auditiedag voor onze demo teams aan te kondigen, gericht op hip hop en subgenres zoals afro-dans, streetdance, femme en dancehall.

Onze auditiedag vindt plaats op zaterdag 25 juni. Voor wie is deze auditiedag? Voor dansers die hun vaardigheden willen showen, in de komende jaren als danser(es) wil groeien én deel willen uitmaken van de enthousiaste wedstrijdgroepen van Elisance. Of je nu een beginnende danser bent of al jaren ervaring hebt, we willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan deze geweldige kans om te laten zien wat je kunt.

Tijdens de auditiedag krijg je binnen 45 minuten een choreografie aangeleerd. Uiteraard van de dansdocent van de wedstrijdteams.

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan onze auditiedag, vul dan onderstaande formulier in.

Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor de auditiedag op 25 juni. Wie weet sta jij volgend seizoen al te knallen in de dynamische en getalenteerde wedstrijdteams van Elisance. We kijken ernaar uit je te zien schitteren op onze dansvloer!

Datum: 25 juni
Locatie: Middenweg 18, Steenwijk