Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Veelgestelde vragen

Home  /  Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen met betrekking tot Elisance. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op of vul het contactformulier in, wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ben ik te jong om te dansen?

De Kids Dance lessen zijn al vanaf 5 jaar! We werken hierbij in verschillende leeftijdsgroepen, zodat de dansles aangepast kan worden aan de leeftijd + niveau. Buiten het feit dat Kids Dance erg gezellig en leuk is, blijven de kinderen door op jonge leeftijd te gaan dansen jong, energiek en flexibel!

Ik wil graag een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de dansles, mag dat?

Uiteraard, dat mag! Wij vinden dat zelfs erg leuk wanneer een vriendje of vriendinnetje een keer mee wil komen doen. Laat je het wel even weten van te voren via een belletje of berichtje?

Dans docent steenwijk gezocht

Bent u op zoek naar een jonge, maar toch ook zeer ervaren dans docent in de regio Steenwijk? Dan bent u bij Elisance op het juiste adres. In principe kan Elisa Knol bij in een straal van 40 km om Steenwijk heen danslessen verzorgen! Zowel voor particulier opgezette dans, als voor andere bedrijven. Neem hierover contact op via de contactpagina.

Dans docent gezocht regio Steenwijk

Bent u op zoek naar een jonge, maar toch ook zeer ervaren dans docent in de regio Heerenveen? Dan bent u bij Elisance op het juiste adres. In principe kan Elisa Knol bij in een straal van 40 km om Steenwijk heen danslessen verzorgen! Zowel voor particulier opgezette dans, als voor andere bedrijven. Neem hierover contact op via de contactpagina.

Dans docent gezocht regio Meppel

Bent u op zoek naar een jonge, maar toch ook zeer ervaren dans docent in de regio Meppel? Dan bent u bij Elisance op het juiste adres. In principe kan Elisa Knol bij in een straal van 40 km om Steenwijk heen danslessen verzorgen! Zowel voor particulier opgezette dans, als voor andere bedrijven. Neem hierover contact op via de contactpagina.

Stel hier je vraag