Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Veelgestelde vragen

Home  /  Openingsdans bruiloft  /  Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u alle veelgestelde vragen met betrekking tot Elisance. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op of vul het contactformulier in, wij nemen uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling.

Ik en mijn partner hebben geen danservaring? Kunnen jullie dan wel wat voor ons betekenen?

Juist kunnen wij nu enorm veel betekenen! Ieder mens kan dansen, ook al weten jullie dit zelf nog niet. Het leuke is; juist de mensen zonder dans achtergrond kunnen wij met enorme stappen vooruit helpen in slechts enkele lessen. Aan de hand van simpele tricks en trucs worden in de eerste twee lessen enorme sprongen gemaakt. Vaak gaan we in les 3 en 4 meer met het ‘inlevingsvermogen’ aan de slag. Wanneer de dans erin zit, en je weet hoe je je kan inleven; ontstaat er een prachtige openingsdans, waar alle gasten enorm verbaast over zullen zijn. Want jullie konden toch helemaal niet dansen 😉 ?

Ik wil graag een openingsdans, mijn vriend(in) wil dit niet? Wat nu?

Probeer je vriend(in) een keer mee te nemen naar een vrijblijvend kennismaking gesprek. In dit gesprek zullen wij alles uitleggen wat erbij komt kijken en zal hij/zij vaak meer tot rust komen en er achterkomen dat alles goed gaat komen. Tot nu toe zijn, meestal de mannen, aan het begin van de eerste les ontwennend; maar aan het eind van de eerste les voelen zij zich al veel meer comfortabel op de dansvloer. En ook al zullen ze het nu nog niet geloven; ze gaan het leuk vinden! De meeste mannen kijken na de eerste les gelijk al weer uit naar de 2e les.

Ik heb geen gevoel voor ritme. En nu?

Geen probleem! In elk muziek nummer schuilen meerdere ritmische beats of teksten. En wij zijn van mening dat inlevingsvermogen (waarover alles uitgelegd en geleerd wordt) misschien wel belangrijker is dan het ritme. Door middel van simpele truckjes kunnen ritmes aangeleerd worden, waarna het erg lastig wordt om nog ‘uit’ het ritme te dansen. Daar gaan we samen ons best voor doen!

Wat houdt één op één werken in?

Wij (Elisa en Jarno) zullen de dans eerst bij onszelf aanleren. Bij de eerste les mogen jullie aan het begin gaan kijken naar hoe wij de dans doen, zodat jullie een idee hebben van hoe de dans eruit ziet. Daarna gaan we stap voor stap door de dans heen. We beginnen bij de eerste stappen. Deze worden door Elisa aan de vrouw uitgelegd en door Jarno aan de man.  Alle stapjes worden rustig en stap voor stap uitgeld. Aangezien er één op één wordt aangeleerd kunnen we snel stappen vooruit maken.

Waarom Elisance?

Wij willen graag het stukje extra bieden. Een unieke ervaring is wat wij jullie willen laten beleven. Met veel enthousiasme, een gezonde dosis humor en specialisatie op het gebied van openingsdans willen we jullie een unieke ervaring bezorgen. De openingsdans voor jullie bruiloft moet helemaal naar jullie wens zijn. En we hebben gezamenlijk één doel: de gasten verassen met iets wat zij nooit gedacht hadden dat jullie zouden kunnen!

Stel hier je vraag