Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Moderne dans

Home  /  Moderne dans

Elisa Knol

Moderne dans

Modern dance (lyrics) is een dansstijl waar (bijna) alles in kan. Het is een heerlijke uitlaatklep voor de drukke werkdag die je achter de rug hebt, een moment van ontspanning. Je hele lichaam neem je mee in een verhaal. Al je emoties komen aan bod. Strakke maar ook veel soepele movements spelen in deze dansstijl een grote rol. Daarnaast leer je door uitdagende choreografieën meer dan jij zelf voor ogen hebt. Veel docenten doen modern dance erg gericht op techniek, wat hier ook zeker aan bod komt. Zelf ben ik een voorstander van doen. Door het vaak te doen leer je de technieken zelf. Ik ben ervoor om te zorgen dat deze technieken juist worden uitgevoerd door tips en aanwijzingen te geven. De juiste uitleg.Ook komt er veel kracht bij kijken, dit komt door de vele level verschillen. Denk bijvoorbeeld aan; zittend op je knieën en met een sprong omhoog komen.

Modern dance is een vorm van kunst. Het vertellen van een verhaal in de vorm van dans. Ik vind het mooi als nummers verhalen vertellen, als de teksten écht ergens over gaan, choreografisch kun je daar een beeldend dansstuk bij maken om zo het verhaal te verduidelijken. Het geheel is altijd prachtig.

Modern dance is voor mij de mooiste dansstijl die er is. Je kan er prachtige sierlijke movements in doen maar ook harde en felle movements. Emotie tonen en mensen laten meeslepen in jou verhaal dat je verteld tijdens het dansen. De verschillende technieken en uitvoeringen van bewegingen maken het voor mij het allermooiste. Ik vind het heerlijk om mijzelf zo te laten meeslepen in mijn eigen verhaal, dan vergeet ik gewoon even alles om mij heen.

Bekijk de lestijden en locaties

Aanmelden

Contact opnemen