Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Elisa Knol

Elisa Knol - Danseres, dansdocent, choreograaf & organisator
Home  /  Elisa Knol

Elisa Muis-Knol. Dance to the max. Intro

Mijn naam is Elisa Muis-Knol en ik ben (thanks to mom) dansend op de wereld gekomen. Al sinds mijn derde levensjaar volg ik de danslessen. Rond mijn zesde begon ik thuis al 'voorstellingen' te organiseren voor mijn familie. Voor mij was het enorm leuk, voor hen vooral humoristisch. Toen ik eindelijk de leeftijd van 11 jaar bereikt had mocht ik eindelijk mee naar de grote dans workshops. Hier heb ik samen gedanst met grote namen als: Patrick Nahafahik, Tony Stone, Ish, Roberto da Costa en Naomi Vos. Op de scholen was ik vooral enorm actief en gepassioneerd tijdens de schoolmusicals en wilde ik meer. De dans academie was voor mij dus een logische keuze. Deze heb ik met heel veel plezier afgerond. Op deze pagina gaat u vooral zien waar ik momenteel veelal mee bezig bent. Bent u opzoek naar iets wat hier niet tussen staat; maar toch te maken heeft met dans en/of kunst? Let me know!

Kennis, ervaring en frisse Ideeën

Kennis, ervaring en frisse ideeën. Met zowel alles met betrekking tot dans kan ik mijn gedachten, ideeën en fantasie de vrije loop laten gaan. Het is mijn kracht deze drie onderwerpen te bundelen en hier een krachtig geheel van te maken. Buiten het geen dat ik al jaren les geef (en dit blijf doen), heb ik ook een grote passie voor het organiseren van grote (en kleine) shows, workshops en projectweken. In 2016 heb ik de voorstelling ``Cirque Autre`` georganiseerd. Cirque Autre staat voor 'anders'. Deze voorstelling heb ik georganiseerd in de nieuwe fabriek van Agrifac Machinery B.V. Met als gevolg dat Agrifac mij heeft gevraagd om in februari 2018 hun openingsshows te organiseren tijdens de Agrifac Launch event week met intotaal zo'n 10.000 bezoekers!

Schoolprojecten

Ik ben actief voor de RSG Tromp Meesters in Steenwijk. Ze hebben op school 'toneel' opgestart en ik maak de choreografieën voor de dansstukken en leer dit de leerlingen aan. Uiteindelijk gaan we voor het einde van het schooljaar het toneel uitvoeren in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Voor de basisscholen in Steenwijkerland ga ik tijdens de projectweken workshops aanbieden die te maken hebben met het thema van de projectweek.