Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Auditie doen
voor Steenwijks demo/wedstrijd team Elisance?

Wil jij knallen in één van de demo teams van Elisance? Twijfel dan niet en meld je vandaag nog aan om auditie bij ons te komen doen. Elisance staat bekend om het allemaal anders te doen dan anderen. De demo teams van Elisance zullen niet alleen aan wedstrijden deelnemen, maar verzorgen ook voorstellingen, diner shows en bedrijfsopeningen; het complete plaatje. Afgelopen jaar zijn we met het demo team gepromoveerd naar het hoogste niveau, maar we zijn op alle niveaus actief met meerdere demo teams.

Aanmelden

Meld je nu aan voor auditie voor één van onze demo teams.

Locatie

Middenweg 18, Steenwijk.

Leeftijdscategorie

Hip-Hop 9 t/m 11 jaar | Hip-Hop 12 t/m 14 jaar | Hip-Hop 15+ | Moderne dans 13+

Wil jij graag in video clips dansen?

Elke 3 maanden nemen wij als demo team een toffe videoclip op van de dans die we in de afgelopen periode getraind hebben. Hierbij gaan we op zoek naar een passende locatie om de video op te nemen. Daarna zal de clip ge-edit worden en komt deze online te staan.

Wil jij meer dan alleen wedstrijden dansen?

Wil jij op shows en evenementen in de spotlights op het podium staan? Elisance regelt en organiseert vaker shows en evenementen waarbij de dans voor het spektakel zorgt. Zoals bij bijvoorbeeld het Agrifac Launch Event, waarbij in een week tijd 10.000 bezoekers kwamen. Mede door de knallende show van Elisance werd deze openingsweek een enorm spektakelstuk, daar kan jij ook staan! Of samen knallen met andere hoge teams in jullie eigen voorstelling in het theater, op een unieke locatie zoals een grote vernieuwde fabriekshal of buiten in het park.

Buiten het presteren om staan wij voor enthousiasme, gezelligheid en met respect met elkaar omgaan. Daarom doen wij af en toe ook leuke uitstapjes! Zie jij jezelf hier ook staan? Meld je nu aan voor een auditie.