Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Blog

Home  /  Dance   /  Groot spektakel Elisance bij Agrifac Launch Event
Elisance Agrifac Launch event week show

Groot spektakel Elisance bij Agrifac Launch Event

5 t/m 10 februari 2018, wát een week. Met een totaal van zo’n 10.000 gasten/klanten kende Agrifac een fantastische event week tijdens het Agrifac Launch Event. Elisance mocht de lancering van de nieuwe Agrifac Condor Endurance veldspuit verzorgen en deed dit dan ook in stijl. In een dans van zo’n 10 minuten werd de spanning langzaam opgebouwd, waarbij vlak voor het einde van de dans de nieuwe Agrifac Condor Endurance veldspuit het podium op werd getrokken door Alex Veerbeek, sterkste man van Midden-Drenthe en tevens werkzaam op het kantoor bij Agrifac.

Het was een ongekend evenement, waarbij Elisance voor het spreekwoordelijke vuurwerk zorgde.

Na meerdere presentaties over nieuwe innovaties was er aan het eind van de elke dag de lancering van de nieuwe veldspuit. Het informatie deel werd afgelopen met vuurwerk van Elisance. Een enorm spektakel waarbij de volle tribune geregeld de handen tegen elkaar lieten gaan om voor applaus te zorgen.

#TeamElisance

Voor #TeamElisance waren Elisa Knol, Fabian Weydema, Tahnee Masela, Rachel Trouerbach, Sandra van der Heide, Kikki Lichthart & Petan Bond vertegenwoordigd. De dansers hadden in een week tijd 9 shows gegeven. Binnenkort verschijnt hier de aftermovie! Houdt de website in de gaten.

 

Hebben jullie binnenkort ook een opening of lancering? Doe het met spektakel en bereik meer mensen.

POST A COMMENT